Jade

4,00 sis. ALV

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Jade on yksi arvokkaista kivistä, jota käytetään sekä koruissa että koriste-esineissä ympäri maailmaa. Jadea on olemassa useita eri värejä, kuten vihreää, punaista, keltaista, valkoista ja mustaa.

Rumpuhieottu Jade ~3cm

Jadea on perinteisesti arvostettu erityisesti Aasiassa, erityisesti Kiinassa ja Meksikossa, joissa sitä on käytetty monien vuosisatojen ajan koruissa, veistoksissa ja muissa taideteoksissa. Se on symboloinut voimaa, kauneutta, viisautta ja onnea. Kiinassa jadea on käytetty perinteisissä rituaaleissa, joissa se son ymboloinut keisarinvaltaa ja yliluonnollista voimaa. Kiinan keisarit käyttivät runsaasti koruja ja esineitä, joissa oli jadea, ja jade-esineiden arvo ja kauneus ovat säilyneet tähän päivään asti.

Jadea pidetään myös suojeluskivenä ja sitä uskotaan tuovan onnea sekä luovan harmoniaa ja tasapainoa elämään. Monissa kulttuureissa uskotaan, että jade voi auttaa parantamaan kehon ja mielen terveyttä sekä lisäämään henkistä selkeyttä.

Jadea voidaan luokitella kahteen päätyyppiin: nefriittiin ja jadeiittiin. Nefriitti on yleisempi ja pehmeämpi variantti, kun taas jadeiitti on harvinaisempi ja kovempi.

Jadea on erittäin kestävä materiaali, mikä tekee siitä suositun korukiven. Se voidaan työstää monella eri tavalla, kuten veistämällä, hiomalla ja kiillottamalla. Jadekorut voivat olla esimerkiksi kaulakoruja, rannekoruja, sormuksia, korvakoruja tai amuletteja.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jade”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *