Ioliitti (kordieriitti)

10,00 sis. ALV

Ioliitti aktivoi kolmatta silmää, helpottaa intuitiivista näkemistä ja visualisointia. Stimuloi yhteyttä sisäiseen tuntemukseen ja tietämykseen. Hyödyllinen shamaanisissa seremonioissa ja voi auttaa irtautumaan kehosta. Ioliitti puhkuu sähkömäistä latausta, joka lataa täyteen sinun aurakenttäsi ja samalla säätää auran oikeaan asentoon. Poistaa riippuvuutta aiheuttavat tekijät. Ilmaisee sinun todellisen olemuksesi, joka on vapautunut ympärilläsi olevien ihmisten odotuksista. Hyvä apu selvännäkijöille! n. 3-4cm halkaisija

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kordieriitti (englanniksi cordierite) on silikaattimineraali, joka tunnetaan myös nimellä ioliitti. Se kuuluu sykliittiryhmään ja sillä on usein sinivioletti tai harmaa väri. Kordieriitti esiintyy metamorfisissa kivilajeissa, kuten gneississä ja liuskeessa, ja sitä löytyy myös joistakin magmakivilajeista.

Kordieriitilla on useita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kiinnostavan jalokiven tai korukiven. Se on melko kova, jossa Mohsin asteikolla sen kovuus on välillä 7–7,5. Se voi myös osoittaa pleokroismia, mikä tarkoittaa, että sen väri voi muuttua eri suuntiin tarkasteltaessa. Kordieriittia käytetään korujen, kuten sormusten, kaulakorujen ja korvakorujen, valmistukseen.

Lisäksi kordieriitti on erittäin suosittu kivi käytettäväksi korukivihionnassa ja kauniiden kivi- ja mineraalikokoelmien osana. Se on kaunis ja ainutlaatuinen kivi, jolla on houkuttelevat optiset ominaisuudet, ja sitä arvostetaan sen harvinaisuuden ja kauneuden vuoksi.

Jotkut kordieriittiin liitetyt vaikutukset ja ominaisuudet voivat sisältää seuraavia:

  1. Intuitio ja selkeys: Kordieriittiä uskotaan usein edistävän intuitiota, selkeyttä ja oivaltamista. Sitä voi käyttää meditaatiossa tai henkisessä työssä auttamaan keskittymisessä ja syventymisessä omaan sisäiseen viisauteen.
  2. Tasapaino ja rauha: Kordieriitti voi auttaa luomaan tasapainoa ja rauhaa mielessä ja tunteissa. Sitä saatetaan käyttää stressin lievittämiseen, ahdistuksen hallintaan ja mielen rauhoittamiseen.
  3. Luovuus ja ilmaisu: Kordieriitti voi myös stimuloida luovuutta ja auttaa ilmaisemaan itseään paremmin. Sitä voi käyttää inspiraation ja luovien ajatusten herättämiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ioliitti (kordieriitti)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...