Haukansilmä

6,00 sis. ALV

Haukansilmä tunnetaan myös nimellä sininen tiikerinsilmä. Haukansilmä stimuloi fyysistä kehoa, tuo sisäistä näkemystä sekä puhdistaa kielteisistä ajatuskuvioista ja auttaa saavuttamaan henkilökohtaisia tavoitteita. Haukansilmä on rauhoittava kivi ja sopii hyvin stressin ja ahdistuksen lievitykseen. Haukansilmän chakroja ovat perus- ja otsachakra.

2 varastossa

Kuvaus

Haukansilmä on kovaa ja kestävää kiveä, joka esiintyy eri väreissä, mutta yleisimmin ruskeana, keltaisena tai vihertävänä. Haukansilmän erityisominaisuus on sen silmänmuotoinen kuvio, joka syntyy sen kuitumaisen rakenteen ansiosta. Kun kiveä leikataan tiettyyn kulmaan, sen pinnalla näkyy kiilto, joka muistuttaa haukan silmää.

Haukansilmää käytetään usein korukivinä, kuten rannekoruissa, kaulakoruissa ja sormuksissa. Sitä pidetään myös suosittuna amulettina, joka auttaa suojelemaan henkilöä negatiivisilta energioilta ja auttaa lisäämään voimaa ja lujuutta.

Haukansilmä on myös yhdistetty moniin henkisiin ominaisuuksiin. Se auttaa esimerkiksi parantamaan itsetuntoa, rohkeutta ja selkeyttä, ja sen sanotaan myös auttavan ymmärtämään omaa elämää ja sen tarkoitusta. Haukansilmän uskotaan myös auttavan suojelemaan henkilöä pahan silmän ja muiden negatiivisten energioiden vaikutuksilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haukansilmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...