Gua sha ”The touch of an angel”

14,00 sis. ALV

Valitse kolmesta ihanasta vaihtoehdosta sinua eniten kutsuva. Nämä Gua shat ovat taidolla valmistettuja sekä laadukkaista kivimateriaaleista.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Gua sha on perinteinen kiinalainen hoitomenetelmä, joka on ollut käytössä tuhansia vuosia. Sitä käytetään parantamaan verenkiertoa, vähentämään tulehdusta, lievittämään kipua ja rentouttamaan lihaksia. Gua shaa voidaan käyttää eri puolilla kehoa, kuten selässä, käsissä, jaloissa ja kaulassa.

Tavallisesti gua sha -hoito suoritetaan raaputtamalla ihoa erityisellä työkalulla, joka voi olla valmistettu esimerkiksi jade-, kivi- tai muovimateriaalista. Työkalu on yleensä tasainen ja sileä, ja sillä on pyöristetyt reunat, jotta se ei vahingoita ihoa. Hoitaja tai yksilö, joka suorittaa gua sha -hoidon, levittää ensin iholle öljyä tai voidetta ja sitten käyttää gua sha -työkaluaan pyyhkäisemällä tai raaputtamalla ihoa tietyssä kulmassa ja suunnassa.

Gua sha -hoidon uskotaan auttavan poistamaan kehosta haitallisia aineita, kuten myrkkyjä ja ylimääräistä nestettä, edistäen samalla verenkiertoa ja energiavirtaa kehossa. Se voi myös auttaa rentouttamaan jännittyneitä lihaksia ja vähentämään kipua ja turvotusta.

Vaikka gua sha on perinteinen hoitomenetelmä, se on saanut lisää huomiota länsimaissa viime vuosikymmeninä, ja monet ihmiset ovat alkaneet käyttää sitä osana itsehoitoa ja hyvinvointirutiinejaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että ennen gua sha -hoidon kokeilemista on hyvä kysyä neuvoa terveydenhuollon ammattilaiselta, erityisesti jos sinulla on terveysongelmia tai olet raskaana.

Lisätiedot

Valitse materiaali

Ruusukvartsi, Aventuriini, Vuorikristalli

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gua sha ”The touch of an angel””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *