Granaatti ”Passion”

4,00 sis. ALV

Granaatti lisää elinvoimaa antaen
motivaatiota ja lisäten itsevarmuutta.
Voimistaa juurichakraa ja tukee asioihin
sitoutumista. Romantiikan ja rakkauden
kivenä tunnettu granaatti on erinomainen
parisuhdekivi ja edistää siten positiivisia
tuntemuksia niin itseä kuin kumppania
kohtaan. Auttaa intohimon ylläpitämisessä
niin parisuhteessa kuin luovuudessa. Auttaa
itsetutkiskelussa.

Koko: noin 3cm.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Granaatti on mineraali, joka kuuluu granaattiryhmään. Se on luonnonkristalli, joka esiintyy monissa väreissä, mutta yleisimpiä ovat punainen, oranssi, keltainen ja vihreä. Granaatti on suosittu korukivi, ja se on tunnettu kovuudestaan ja kirkkaudestaan. Tässä on lisätietoja granaatista:

  1. Värit: Granaatti voi esiintyä monissa väreissä, mutta yleisin ja tunnetuin on punainen. Granaatin värin määrää sen kemiallinen koostumus, ja erilaiset granaattilajit voivat olla eri värejä.
  2. Läpinäkyvyys: Granaatti voi olla läpinäkyvää tai läpikuultavaa, ja laadukkaat granaatit ovat usein kirkkaita ja kimaltavia.
  3. Kovuus: Granaatti on 6,5-7,5 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä suhteellisen kovan mineraalin. Se voi naarmuttaa monia muita mineraaleja.
  4. Kiilto: Granaatti voi näyttää lasimaiselta kiillolta.
  5. Kiteytyminen: Granaatti esiintyy usein kiteisinä muodostumina ja voi olla kiteisissä kivissä tai sedimenttikivissä.
  6. Löytöpaikat: Granaattia löytyy monista paikoista ympäri maailmaa. Tunnettuja esiintymiä ovat muun muassa Venäjä, Intia, Yhdysvallat, Etelä-Afrikka ja Australia.
  7. Käyttö koruissa: Granaatti on suosittu jalokivi ja sitä käytetään laajalti korukivissä, kuten sormuksissa, kaulakoruissa ja korvakoruissa. Erityisesti punainen granaatti on arvostettu korukivenä.
  8. Symboliikka: Historiallisesti granaattiin on liitetty symboliikkaa, joka liittyy intohimoon, rakkauteen ja voimaan. Se on ollut suosittu korukivi eri kulttuureissa vuosisatojen ajan.
  9. Metafyysiset Ominaisuudet: Granaattiin liitetään usein positiivisia energioita ja parantavia ominaisuuksia. Sitä on käytetty erilaisissa metafyysisissä ja hengellisissä käytännöissä.

On tärkeää huomata, että granaattiin liittyy monia eri lajikkeita, kuten almandiini, pyrooppi, spessartiini ja uvaroviitti, joilla kaikilla voi olla hieman erilaisia ominaisuuksia ja värejä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Granaatti ”Passion””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *