Fluoriitti ”Inner peace”

25,00 sis. ALV

Fluoriitti, suuri, viistehiottu.

Fluoriitti on erittäin suojeleva kivi, joka yhdistää tietoisuuden tasoja, tuo pinnalle tukahdettuja tunteita alitajunnasta sekä auttaa järjestämään ja käsittelemään informaatiota. Fluoriitti myös rauhoittaa ja tasapainottaa tunteita, kasvattaa kärsivällisyyttä sekä hellii ja hoivaa mieltä. Fluoriitti auttaa lisäksi keskittymään tarkasti pienimpiinkin yksityiskohtiin ja tasapainottaa stressaavissa tilanteissa.

Korkeus, noin 7cm

Kaikki fluoriitit ovat yksilöllisesti viistehiottuja, joten ulkonäkö saattaa poiketa kuvasta. Kokoluokka on kuitenkin sama.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Fluoriitti eli fluorite on kalsiumin ja fluorin yhdiste, joka on yleinen mineraali maankuoressa. Sitä esiintyy monenlaisissa sedimentti- ja magmakivilajeissa, kuten graniitissa, liuskeessa ja marmorissa. Fluoriitti on usein monivärinen ja sen väri voi vaihdella aaltomaisesti tai olla tasainen. Yleisimpiä värejä ovat vihreä, sininen, violetti, keltainen ja vaaleanpunainen.

Lisäksi fluoriitti on erittäin suosittu korukivi sen kauniiden värien ja kaiverrusominaisuuksien takia. Fluoriittia löytyy monista paikoista ympäri maailman, mutta suurimmat tuotantoalueet ovat Kiinassa, Meksikossa, Etelä-Afrikassa ja Kanadassa.

Henkisyyden yhteydessä liekkisymboli voi edustaa henkistä valaistumista tai sisäistä voimaa. Joogassa ja meditaatiossa käytetään usein liekkisymboliä, joka auttaa keskittymään ja saavuttamaan sisäisen rauhan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Fluoriitti ”Inner peace””
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *