Elämänpuu-riipus ”Grounded”

25,00 sis. ALV

Suomalaisen kalevalalaisen taruston mukaan maailmanpuu kaadetaan alkuajan lopulla, jolloin aurinko ja kuu vapautuvat. Tällöin maailma on valmis. Iso tammi saattoi olla välttämätön, että taivaankansi olisi voitu valmistaa sen oksien varaan. Elämänpuu on monissa kulttuureissa tunnettu mystinen puu, joka sitoo taivaan ja maan yhteen. Akaatti on voimakkaan puhdistava kivi.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Tämä elämänpuu riipus on mustaa akaattia, joka on maadoittava ja puhdistava kivilaji. Riipukseen kuuluu hopeinen palloketju (925 leimalla).

Akaattia käytetään usein korukivinä sen kauniin ulkonäön vuoksi. Sitä löytyy useista eri väreistä ja kuviointeja, joten siitä voidaan tehdä monenlaisia koruja, kuten kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja ja sormuksia.

Uskomusperinteissä akaattia pidetään kivenä, joka lisää henkilön itsetuntemusta ja itsetuntoa. Sitä käytetään myös henkisen kasvun ja kehityksen edistämiseen, sillä se auttaa henkilöä löytämään oman sisäisen voimansa ja kehittämään henkistä tietoisuuttaan. Akaattia pidetään myös kivenä, joka auttaa henkilöä pääsemään eroon negatiivisista ajatuksista ja tunteista sekä lisää henkilön henkistä energiaa ja elinvoimaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämänpuu-riipus ”Grounded””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.