Celestiitti muna ”Loveful restart”

15,00 sis. ALV

Celestiitti on korkeataajuuksisia enkelienergioita väreilevä rauhan kivi. Tämä kivi on muotoon hiottu, ja kiillotettu. Koko on hieman aitoa kananmunaa pienempi.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Celestiitti on mineraali, joka kuuluu sulfaateihin, ja se tunnetaan sinisestä väristään. Tämä kaunis mineraali esiintyy monissa muodoissa, mukaan lukien kiteet, rykelmät ja massiiviset muodostumat. Tässä on lisää tietoja celestiitistä:

  1. Väri: Celestiitti on tunnettu sinisestä väristään, joka voi vaihdella vaaleansinisestä syvän siniseen. Sen väri johtuu kupari-ionien läsnäolosta mineraalissa.
  2. Läpinäkyvyys: Celestiitti voi olla läpinäkyvää, läpikuultavaa tai läpikuultamatonta, mutta usein se on läpinäkyvää tai läpikuultavaa, mikä antaa sille sen tunnetun kirkkauden.
  3. Kovuus: Celestiitin kovuus on 3–3,5 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä melko pehmeän mineraalin. Tämä tarkoittaa, että celestiitti on herkkä naarmuuntumiselle ja vaurioitumiselle.
  4. Kiilto: Celestiitti voi näyttää lasimaiselta kiillolta sen läpinäkyvyyden vuoksi.
  5. Kiteytyminen: Celestiitti muodostuu yleensä geodeissa tai onteloissa, ja se voi esiintyä monissa eri muodoissa, kuten kiteinä, rykelminä tai massiivisina muodostelmina.
  6. Löytöpaikat: Celestiittiä löytyy monista paikoista ympäri maailmaa, mutta suurimmat ja parhaiten tunnetut esiintymät ovat Yhdysvalloissa, erityisesti Ohion ja Michigani osavaltioissa. Sitä löytyy myös muista maista, kuten Madagaskarista, Italiasta ja Brittiläisestä Kolumbiasta.
  7. Käyttö: Celestiittiä käytetään usein korukivinä, mutta sen herkkä luonne tekee siitä haastavan materiaalin koruihin. Sitä voidaan myös käyttää koriste-esineissä ja veistoksissa sen kauniin värin ja ainutlaatuisen ulkonäön vuoksi.
  8. Metafyysiset ominaisuudet: Monissa uskomusjärjestelmissä celestiittiä pidetään rauhan ja henkisen selkeyden kivenä. Sitä uskotaan edistävän viestintää, intuition herkkyyttä ja rauhallista mielentilaa.

Celestiitti on kaunis ja inspiroiva mineraali, joka herättää ihailua sinisellä värillään ja rauhoittavilla ominaisuuksillaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Celestiitti muna ”Loveful restart””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *