Aurinkokivi ”Sunshine”

5,00 sis. ALV

Aurinkokivi energisoi energiakehosi, sekä -kenttäsi. Sen kaunis hehku tarttuu mielialaan kohottaen sitä. Nämä auringon energiaa säteilevät kaunottaret ovat noin 3cm:n kokoisia.

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Aurinkokivi on kiinteä kidesuolamineraali, joka kuuluu feldspariryhmään. Sen tieteellinen nimi on oligoklaasi, ja se tunnetaan erityisesti sen hehkuvasta tai hohtavasta ominaisuudesta, joka saa sen näyttämään auringonvalossa välkkyvältä. Tämä hehku johtuu mineraalissa esiintyvästä pienestä määrästä punaista, oranssia tai kullanväristä mineraalia, kuten hematiteja tai goethiittiä.

Aurinkokivi esiintyy usein kiteisinä massoina tai kiteisinä rakeina ja se on yleensä läpinäkyvä tai läpikuultava. Sen väri voi vaihdella kermanvalkoisesta oranssiin ja ruskeaan, mutta sen tunnistettavin piirre on sen hehkuva efekti, joka on usein havaittavissa kääntämällä kiveä auringonvalossa.

Aurinkokiveä on käytetty korukivinä vuosisatojen ajan sen kauniin hehkun ja värin vuoksi. Sitä käytetään usein korujen, kuten kaulakorujen, rannekorujen ja korvakorujen, valmistuksessa. Lisäksi aurinkokiveä pidetään joskus myös henkisenä kivenä, ja sillä uskotaan olevan energisoivia ja elinvoimaa lisääviä ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan masennusta ja parantamaan mielialaa.

Aurinkokiviä esiintyy eri puolilla maailmaa, ja merkittäviä löytöpaikkoja ovat esimerkiksi Intia, Madagaskar, Norja, Venäjä ja Yhdysvallat.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurinkokivi ”Sunshine””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *