Aura ruusukvartsi ”Love yourself”

7,00 sis. ALV

Rakkaus – rauha – itsetunto

Koko ~3cm

Aura ruusukvartsi on ruusukvartsi, joka on päällystetty jalometallilla. Aurapinnoite ei varsinaisesti muuta kiven perusenergiaa, mutta se tuo siihen oman säväyksensä ja onhan se myös kaunis. Jalometalleillakin on omat energiansa.

15 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Aura ruusukvartsi (rose aura, raspberry aura) on platinalla käsitelty ruusukvartsi. Kyseessä on kivi, joka kohottaa mielialaa ja stimuloi sydäntä sekä käpylisäkettä. Aura ruusukvartsi karkottaa itsekritiikkiä ja itse-epäilyä, rohkaisee rakastamaan itseään ja ohjeistaa, että itsestään huolehtiminen ei ole itsekkyyttä. Sen sanotaan olevan hyvä kivi auttamaan naisia hormonien aiheuttamien mielialojen kanssa, esimerkiksi murrosiässä, vaihdevuosien tai raskauden aikana. Tyynnyttävä, kaunis ja tukea antava energia sopii myös parisuhdetraumojen ja muiden emotionaalisten kipujen käsittelemiseen. Aura ruusukvartsi on loistava kivi särkyneen sydämen parantamiseen ja itsensä vahvistamiseen tuleviin ihmissuhteisiin. Ja vaikka toiveissa ei olisikaan uusi suhde, on tärkeää parannella haavojaja vahvistaa itseään.

Aura ruusukvartsin kerrotaan avaavan sydäntä uudelle rakkaudelle. Se tuo rauhaa ja kohottaa itsetuntoa. Kivi liitetään syvään sisäiseen parantumiseen ja itsensä rakastamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aura ruusukvartsi ”Love yourself””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *