Apatiitti

5,00 sis. ALV

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Apatiitilla on metafyysisiä ominaisuuksia ja parantavia vaikutuksia. Sitä pidetään energisoivana ja motivaatiota lisäävänä kivenä, joka auttaa ylittämään apatian ja lisäämään henkilökohtaista voimaa. Uskotaan myös, että apatiitti edistää itsetuntemusta ja luovuutta.

Apatiitti, hiottu halkaisija noin 3cm.

Apatiitti edesauttaa henkisten kykyjen käyttämistä, esimerkiksi meditaatioon. Apatiitti auttaa hyödyntämään jokapäiväisiä kykyjä kuten älykkyyttä. Apatiitista on hyötyä asioiden lopettamisessa ja epämiellyttävien tapahtumaketjujen pysäyttämisessä.

Sininen apatiitti hoitaa kurkkuchakraa ja tukee voimakkaasti itseilmaisua, totuuden puhumista ja yleisesti kommunikaatiota. Tämä puolestaan auttaa vähentämään mm. tunnepohjaista ylensyöntiä tai vastaavasti ruokahaluttomuutta, ja tuomaan tunteet ja ajatukset sanoiksi sen sijaan että niitä turrutetaan. Apatiitti selkeyttää ajatuksia ja stimuloi luovuutta. Apatiitti auttaa visualisoimaan ja sanoittamaan omia tavoitteita, tukien tällä tavalla positiivisten tulosten manifestointia. Apatiitti sopii myös menneiden elämien tutkiskeluun, astraalimatkustukseen, unityöskentelyyn ja meditaatioon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apatiitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *