Apatiitti rannekoru

20,00 sis. ALV

Apatiitti rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta apatiittipalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää apatiitin voimat aina mukana.

2 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Apatiitti on kalsiumfosfaattimineraali, joka kuuluu fosfaattimineraalien ryhmään. Sitä esiintyy useissa eri väreissä, kuten sininen, vihreä, keltainen, ruskea ja väritön. Apatiitti on nimetty kreikan sanasta ”apatein”, joka tarkoittaa petosta, koska sen ulkonäkö voi jäljitellä muiden kivien ulkonäköä.

Apatiittia esiintyy yleisesti monenlaisissa geologisissa ympäristöissä, mukaan lukien pegmatiitit, magmakivet, hydrotermiset suonet ja sedimenttikivet. Sitä löytyy eri puolilta maailmaa, kuten Venäjältä, Yhdysvalloista, Meksikosta, Marokosta ja Brasiliasta.

Apatiittia käytetään moniin tarkoituksiin. Sen lujuuden ja kestävyyden ansiosta sitä käytetään joskus korukivinä, kuten kaulakoruissa, rannekoruissa ja sormuksissa. Lisäksi apatiitti on tärkeä raaka-aine fosfaattilannoitteiden valmistuksessa maataloudessa. Sitä käytetään myös lääketieteellisissä sovelluksissa, kuten hammashoidossa ja luuston kuvantamisessa.

Apatiitilla on myös joitain uskomuksia sen henkisistä ominaisuuksista. Sitä pidetään joskus energiakivenä, joka voi edistää henkistä selkeyttä, itsensä ilmaisua ja luovuutta. Uskotaan myös, että apatiitti voi auttaa lisäämään motivaatiota, itsetuntemusta ja sisäistä tasapainoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apatiitti rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *