Ametisti sydänriipus

25,00 sis. ALV

Ametisti sydänriipus. Koko: n.3cm.

Ametistiriipus on helppo ja kaunis tapa kuljettaa ametistin voima aina mukana.

Ametisti on erinomainen meditaatiokivi, se auttaa keskittämään ja laajentamaan meditaatiota. Edistää luovaa ajattelua. Ametisti on luopumisen kivi. Se auttaa
ymmärtämään fyysisen kuoleman rajan olemattomuutta henkimaailmaan siirtyville ja heidän omaisilleen. Ametisti helpottaa irtautumaan riippuvuuksista. Se helpottaa nukahtamisessa ja suojelee painajaisilta. Se auttaa myös suruun ja koti-ikävään. Ametisti voimistaa muiden kivien energioita ja auttaa vähentämään sähkömagneettisen säteilyn vaikutuksia.

Chakra: Kolmas silmä, kruunuchakra

Varasto loppu

Kuvaus

Ametisti on kaunis, violetinsävyinen kivi, joka kuuluu kvartsiryhmään. Sitä löytyy ympäri maailmaa, mutta erityisesti Brasiliasta, Uruguaysta, Siperiasta ja Sri Lankasta. Ametistia on käytetty koriste- ja korukivenä jo tuhansia vuosia.

Ametisti on tunnettu sen kauniista violetista väristä, joka vaihtelee vaaleanpunaisesta violettiin ja jopa tummanpunaiseen. Ametisti saa värinsä rauta- ja mangaani-ioneista sekä ionisoivasta säteilystä, joka muodostuu maaperässä.

Ametistia käytetään usein korukivinä koruissa ja muissa koriste-esineissä sen kauneuden ja harvinaisuuden vuoksi. Se on myös suosittu kivi henkisessä käytössä, sillä uskotaan sen edistävän rentoutumista, meditaatiota ja mielenrauhaa. Ametistia käytetään usein myös parantavissa hoidoissa, kuten kiviterapiassa, joogassa ja muissa hoitomuodoissa.

Ametistin uskotaan myös symboloivan nöyryyttä, henkisyyttä ja korkeampaa tietoisuutta. Se on astrologisen kalenterin mukaan Vesimiehen horoskooppikivi.

Kaiken kaikkiaan ametisti on kaunis ja arvostettu kivi, joka on suosittu sen kauneuden ja henkisten ominaisuuksien vuoksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ametisti sydänriipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...