Amatsoniitti

6,00 sis. ALV

2 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Amatsoniittia kutsutaan monilla nimillä, muun muassa rohkeuden kivi, toivon kivi ja totuuden kivi. Amatsoniitti auttaa manifestoimaan unelmia todeksi rohkaisemalla yrittämään niin kauan kunnes onnistut, ja affirmoi kanssasi ”pystyn mihin tahansa”-energiaa. Amatsoniitti hoitaa erityisesti sydän- ja kurkkuchakraa, antaen voimaa ja tukea itsetutkiskeluun sekä auttaen sanoittamaan vapaasti omia tunteita ja ajatuksia. Kivi auttaa myös ylittämään muiden ihmisten tuomintaa tai arvostelua koskevia pelkoja.

Amatsoniitti on kaunis ja arvostettu mineraali, joka kuuluu mikrokliini-feldspaatteihin. Se on kalsiumpitoinen kaliumalumiinipitoinen silikaatti ja tunnetaan erityisesti sen viehättävän vaaleansinisen tai turkoosin värin vuoksi. Amatsoniitti on nimetty Amazon-joen mukaan, mutta sitä ei itse asiassa löydy Amazonin alueelta. Sitä esiintyy yleisemmin Yhdysvalloissa, Venäjällä, Madagaskarilla, Namibiassa ja muissa paikoissa.

Tämän mineraalin kauneus ja vetovoima ovat tehneet siitä suositun korukiven. Sitä käytetään laajasti korujen, kuten kaulakorujen, rannekorujen ja sormusten, valmistuksessa. Amatsoniitti on myös suosittu kivi kiviterapian ja energiahoitojen piirissä. Uskotaan, että amatsoniitti edistää rauhaa, tasapainoa, voimaa ja rakkautta sekä auttaa lievittämään stressiä ja vahvistamaan itsetuntoa.

Vaikka amatsoniitti on melko pehmeä mineraali, sen kovuus on noin 6 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä suhteellisen kestävän korukiven.

Amatsoniitilla on myös geologista merkitystä, ja se esiintyy joskus pegmatiittikivissä ja granitoideissa. Geologisesti merkittävien esiintymien lisäksi amatsoniittia löytyy usein myös luonnon kauniina näytteinä kokoelmissa ja näyttelyissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amatsoniitti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *