Amatsoniitti rannekoru

20,00 sis. ALV

Amatsoniitti rannekorussa on venyvä silikoninauha ja 24 kappaletta amatsoniittipalloja.

Rannekoru on kaunis tapa pitää amatsoniitin voimat aina mukana.

2 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Amatsoniitti on kaunis kivennäinen, joka tunnetaan myös nimellä ”amatsonin kvartsi” tai ”amatsoniittikvartsi”. Se on monivärinen kivi, joka koostuu usein raidallisista tai pilkullisista kuvioista. Amatsoniitti sisältää yleensä erilaisia mineraaleja, kuten mikrokliinia, albiittia ja kiillettä, jotka antavat sille sen ominaisen värityksen.

Amatsoniitti voi vaihdella väreiltään vaaleansinisestä vihreään ja usein siinä esiintyy erilaisia sävyjä ja kuvioita samassa kivessä. Se on usein läpinäkyvä tai läpikuultava ja sen kiilto voi vaihdella mattamaisesta kiiltävään.

Amatsoniitti löytyy eri puolilta maailmaa, mutta sitä on erityisesti löydetty Brasiliasta, Madagaskarista, Intiasta ja Yhdysvalloista. Sitä käytetään laajasti korujen valmistuksessa, kuten kaulakoruissa, rannekoruissa ja korvakoruissa. Amatsoniitti on myös suosittu kivennäiskeräilijöiden keskuudessa sen kauniiden värien ja ainutlaatuisten kuvioinnin vuoksi.

Amatsoniitilla uskotaan olevan joitain henkisiä ominaisuuksia. Sitä pidetään rauhoittavana ja tasapainottavana kivenä, joka voi auttaa lievittämään stressiä, edistää rauhaa ja tuoda harmoniaa mieleen ja kehoon. Uskotaan myös, että amatsoniitti voi auttaa lisäämään itsetuntemusta, herättää luovuutta ja tuoda positiivista energiaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Amatsoniitti rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *