Akaatti, valkoinen

5,00 sis. ALV

3 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Valkoinen akaatti on kivennäinen, joka kuuluu kvartsiryhmään. Akaatit ovat mikrokiteisiä kvartsimuotoja, ja ne tunnetaan monenlaisista väreistä ja kuvioista. Valkoinen akaatti on erityinen akaatin muunnos, joka erottuu vaalealla, valkoisella värillään.

Hiottu, halkaisija noin 3cm

Valkoista akaattia pidetään rauhoittavana ja puhdistavana kivenä. Uskotaan, että se voi auttaa tasapainottamaan mielen, lievittämään stressiä ja edistämään henkistä selkeyttä. Valkoisen akaatin uskotaan myös edistävän meditaatiota ja hengellistä kasvua.

Valkoinen akaatti voi auttaa fyysisessä parantumisessa ja terveyden edistämisessä. Sitä voi käyttää esimerkiksi stressin lievittämiseen, unen parantamiseen, immuunijärjestelmän vahvistamiseen ja kehon tasapainottamiseen.

Valkoinen akaatti on yleensä valkoinen tai kermaisen valkoinen. Sen ulkonäkö voi vaihdella läpinäkyvästä läpikuultavaan tai pilkulliseen. Jotkut valkoiset akaatit voivat sisältää myös kevyitä vaaleanpunaisia, harmahtavia tai kermanvärisiä sävyjä. Kiteiden muoto vaihtelee, ja niissä voi esiintyä luontaisia ​​kuvioita, kuten viiruja, pilkkuja tai juovia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaatti, valkoinen”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *