Akaatti kuu ”Clean yourself”

13,00 sis. ALV

Akaatti on hyvin puhdistava, rauhoittava ja tasapainottava kivi. Se tuo voimaa ja auttaa maadoittumaan sekä pysymään maadoittuneena. Akaatti tuo elinvoimaa, rohkeutta ja itseluottamusta. Se auttaa avaamaan sydäntä, sekä päästämään irti sisälle kertyneistä tukahdutetuista tunteista ja stressistä.

Kaikki akaattit ovat kauniita yksilöitä, joten tuote saattaa hieman poiketa kuvasta.

2 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Akaatti on mikrokiteinen kvartsimineraali, joka kuuluu kvartsiryhmään. Se tunnetaan monivärisestä ja kerroksellisesta rakenteestaan sekä monista erilaisista väreistä ja kuvioista. Akaatti on yleisesti esiintyvä mineraali ja se löytyy monista eri muodoista ja ympäristöistä ympäri maailmaa. Tässä on lisää tietoja akaatista:

  1. Värit ja kuvioinnit: Akaatti voi esiintyä monissa erilaisissa väreissä, kuten sininen, vihreä, punainen, keltainen, ruskea, musta ja monivärinen. Se tunnetaan myös monista erilaisista kuvioista ja raitoista, kuten viiruista, silmäkuvioista, pyrstötähdistä ja rinkuloista.
  2. Läpinäkyvyys: Akaatti voi olla läpinäkyvää, läpikuultavaa tai opaakkia, riippuen sen koostumuksesta ja värityksestä.
  3. Kovuus: Akaatin kovuus vaihtelee 6,5–7 Mohsin asteikolla, mikä tekee siitä melko kestävän mineraalin, joka on sopiva korukäyttöön.
  4. Kiilto: Akaatti voi näyttää lasimaiselta kiillolta, ja sillä voi olla myös mattapintainen tai vahapintainen kiilto.
  5. Kiteytyminen: Akaatti muodostuu usein kerroksellisina rakenteina tai druusina, jotka ovat onteloita, jotka on täytetty kiteillä. Se voi myös esiintyä massiivisina muodostumina ja kiteisinä rykelminä.
  6. Löytöpaikat: Akaattia löytyy monista paikoista ympäri maailmaa, mukaan lukien Brasilia, Uruguay, Intia, Madagaskar, Marokko ja Yhdysvallat.
  7. Käyttö: Akaattia käytetään laajasti korukivinä, kuten kaulakoruissa, rannekoruissa, sormuksissa ja korvakoruissa. Sitä käytetään myös veistoksissa, koriste-esineissä ja taiteessa sen kauniiden värien ja kuvioinnin vuoksi.
  8. Symboliikka: Akaatilla on monissa kulttuureissa symbolinen merkitys, ja sitä on pidetty suojakivenä ja onnenkivenä, joka tuo hyvää onnea ja suojaa kantajalleen.
  9. Metafyysiset ominaisuudet: Akaattiin liitetään monia metafyysisiä ominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa ja suojaa. Sitä käytetään usein energian tasapainottamiseen ja harmonian edistämiseen.

Akaatti on monipuolinen ja kaunis mineraali, joka on suosittu niin korukivien kuin koriste-esineidenkin materiaalina sen värien, kuvioinnin ja metafyysisten ominaisuuksien vuoksi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaatti kuu ”Clean yourself””

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *