Akaatti Crazy lace

6,00 sis. ALV

Akaatti Crazy Lace, halkaosija noin 5cm.

Kiviterapian mukaan akaatti erottaa totuuden,hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta, akaattilevyn voimat lataavat myös muita kiviä voimistaen niiden vaikutuksia. Punertavan ruskea akaatti on yksi
horoskooppimerkki Oinaan onnenkivistä ja kellertävän ruskea akaatti liitetään taasen Kaksosten aurinkomerkkiin. Edelleen akaatti on myös astrologiassa Vaa’an voimakivi.

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

”Crazy lace” -akaatti on eräs akaattilajike, joka tunnetaan myös nimellä ”meksikolainen akaatti” tai ”meksikonratsu”. Se on peräisin Meksikosta ja sen nimi juontaa juurensa sen värikkäästä, monimutkaisesta kuviointista.

Crazy lace -akaatti on usein monivärinen, sillä siinä yhdistyy eri sävyjä kuten ruskeaa, punaista, oranssia, keltaista ja valkoista. Sen kuviointi on monimutkainen ja se muodostaa usein erilaisia koukeroita, pyörteitä ja kiehkuroita.

Crazy lace -akaattia käytetään usein korukivinä sen kauniin ulkonäön vuoksi. Siitä valmistetaan esimerkiksi kaulakoruja, rannekoruja, korvakoruja ja sormuksia. Uskomusperinteissä se tunnetaan kivenä, joka auttaa henkilöä löytämään sisäistä rauhaa ja tasapainoa. Se uskotaan myös kivenä, joka auttaa henkilöä pääsemään eroon stressistä ja negatiivisista tunteista sekä lisää henkilön henkistä energiaa ja elinvoimaa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaatti Crazy lace”
Review now to get coupon!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...